Mensen motiveren, inspireren en helpen bij het managen van een blijvende transformatie in hun gezondere levensstijl, door middel van persoonlijk commitment, deskundigheid en passie!”

Ervaring

Corné werkt al bijna 25 jaar in de fitnessbranche, onder andere bij diverse sportscholen in de regio en bij Sportacademie Bokkeduinen te Amersfoort. De laatste jaren heeft hij zich meer en meer bekwaamd en bewezen in personal training.
Zo heeft hij destijds met groot succes de Havenzanger Henk Pleket getraind voor het SBS6-programma "Afvallen met sterren". Daarnaast zijn meerdere mensen onder zijn begeleiding vele kilo's afgevallen en hebben hun conditie verbeterd. Sinds 5 januari 2015 heeft hij zijn eigen personal trainingsstudio aan de Asselsestraat 76 te Apeldoorn geopend.

Aandacht

Het onderscheidend vermogen van TopFIT laat zich het best omschrijven door het woord aandacht.
Bij TopFIT Apeldoorn kunt u individueel of in kleine groepen (max. 8 personen) trainen waarbij de volle aandacht wordt gegeven. Aandacht voor de mens en de wensen waarom u traint, aandacht in de vorm van begeleiding maar ook tijd voor een praatje. In een tijd waarin de grote sportketens voor bodemprijzen abonnementen aanbieden met geen tot minimale begeleiding, bestaat er voor een grote groep mensen behoefte aan aandacht en juiste begeleiding bij het sporten. Geen afleiding door harde muziek uit de speakers maar in alle rust trainen met wat achtergrond muziek.

Voor wie?

TopFIT Apeldoorn richt zich op de "oudere jongere" maar biedt uiteraard ruimte voor iedereen om te trainen en te werken aan hun persoonlijke doelstelling. Of het nu gaat om afvallen, conditie opbouwen of trainen voor een specifiek doel zoals bijvoorbeeld het lopen van een marathon, alles is mogelijk! Naast het trainen in de studio kan personal training in overleg ook op een zelf gekozen locatie plaatsvinden, buiten in het park en zelfs bij u thuis.

TopFIT is gevestigd in de fysiotherapiepraktijk Pietersen en zij werken nauw samen om u op een veilige, blessurevrije wijze te laten trainen.