Wij durven de uitdaging aan te gaan zodat u zich gegarandeerd beter voelt binnen 12 weken en u een nieuwe levensstijl eigen heeft gemaakt!

Bij TopFIT Apeldoorn werken wij op basis van commitment. Wij dagen u uit voor een 12 weken Uitdaging: Wij vragen van u 100% commitment. Wij geven u 100% resultaatgarantie!

U wordt de mogelijkheid geboden om Personal Training te ervaren tegen een voordelig tarief. U kunt in kleine groepjes minimaal 2 keer per week een half uur effectief bewegen onder begeleiding van een Personal Trainer.

Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om sneller tot resultaten te komen door 1 op 1 gericht naar resultaten te trainen. Resultaat is daardoor binnen handbereik. Het enige dat nog in de weg staat is uw keuze om tot die resultaten te komen.  Resultaat is een keuze. Wij helpen u graag met de juiste keuze!

Waarom minimaal 12 weken? In twaalf weken kunnen we u helpen uw levensstijl zo aan te passen dat het voor u eenvoudig blijft om de gezondere levensstijl aan te houden. Het is een gedragsverandering waardoor u een fitter en aangenamer leven zult gaan leiden. Uw kwaliteit van leven zal verbeteren!